Kotisivut

Kotisivut

Yrityksen kotisivut ovat usein ensimmäinen kontakti, jonka yritys tarjoaa asiakkaalleen. Näin asiakkaan ensimmäinen vaikutelma yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista muodostuu yrityksen kotisivujen laadun perusteella. On siis erittäin tärkeää, että
yrityksen kotisivujen taso vastaa palveluiden ja tuotteiden tasoa, sillä muuten moni potentiaalinen asiakas etsii mielestään paremman tuotteen tai palvelun. Yrityksen kotisivut on myös tärkeä osa asiakaspalvelua! Asiakaspalvelussa on tärkeintä saada asiakkaan kaipaama tieto mahdollisimman helposti ja nopeasti asiakkaan tietoisuuteen. Käyttäjäystävälliset ja sujuvasti kaikilla laitteilla toimivat sivut herättävät luottamusta ja tuottavat paremmin yhteydenottoja! Nettisivut palvelevatkin asiakkaitasi ympäri vuorokauden.

Toteutamme laadukkaat ja toimivat kotisivut avaimet käteen -periaatteella,sinun toiveitasi kuunnellen. Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!

 

 

Verkkokaupat

Verkkokaupat

Maailmalla ja myös Suomessa verkkokaupat lisääntyvät hyvin vahvasti. Verkkokaupan avulla kivijalkamyymälät voivat laajentaa myyntialuettaan ja näin lisätä myyntiään. Verkkokauppa mahdollista myös liiketoiminnan ilman fyysistä toimipaikka, jolloin liiketoiminnan kustannukset ovat matalampia. Verkkokauppa palvelee asiakkaitasi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kysy lisää verkkokaupoista.

 

 

 

Verkkoliiketoiminnan kehittäminen

Digitalisoitumisen myötä yritysten verkkoliiketoiminnan kehittäminen vaatii jatkuvia panostuksia. Verkossa tapahtuvan liiketoiminnan tulee olla tuloksellista siinä missä kaiken muunkin liiketoiminnan. Tuloksellisuuteen päästään nykytilanteen analyysistä, tarkalla tavoitteiden asettamisella, oikein valituilla mittareilla sekä tietysti järjestelmällisellä verkkoliiketoiminnan seuraamisella ja kehittämisellä. 

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti ja hyvä palvelu alkaa jo nettisivuilta. Potentiaaliset asiakkaat hakevat yhä enemmän tietoa yritysten sivuilta, jolloin nettisivujen toimivuus ja helppokäyttöisyys on äärimmäisen tärkeää. Optimoimalla kotisivunne varmistamme, että verkkosivujenne kävijät tuottavat konversioita eli esimerkiksi tilauksia verkkokaupasta tai yhteydenottoja lomakkeista.

Tärkeää on myös kotisivujen ja verkkokaupan löydettävyys, sillä muutoin asiakkaat eivät löydät teitä ja päätyvät mitä todennäköisimmin kilpailijan sivuille.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous