Instagram-mainonta

Instagramista etsitään inspiraatiota. Noin puolet käyttäjistä seuraa yrityksiä Instagramissa, tämän takia kanava onkin erityisen tärkeä niille yrityksille, joiden tuotteet ovat helposti visualisoitavissa, kuten ruoka-, sisustus-, muoti- ja matkailutoimialat.  Mainonnassa Instagram tarjoaa samat kohdennusmahdollisuudet kuin Facebook, eli tavoitat juuri ne kohderyhmät joita haluat.

Vahvista brändiäsi ja sitouta potentiaaliset asiakkaasi

Instagram-mainonta

Brändeille erityisen merkittävää on se, että Instagramia pidetään sosiaalisen median alustoista sitouttavimpana. Instagramissa käyttäjät ovat myös muita sosiaalisen median sovelluksia vastaanottavaisempia brändisisällöille. Palvelusta haetaan usein tuotteita, ja insiproivaa sisältöä tekeviä brändejä seurataan mielellään, kun taas esimerkiksi Facebookissa keskitytään tiukemmin oman kaveripiirin tekemisiin.

Instagram tarjoaa yrityksille kanavan tehdä visuaalista verkkoviestintää. Instagram tavoittaa päivittäin noin 15% suomalaisista, mikä tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista.

Mitä Instagram -mainontamme sisältää:

-  Teemme mainonnallesi juuri toimivat kohderyhmien määritykset

-  Instagram-kampanjoiden ja mainosten tekeminen

-  Kampanjoiden jatkuvan kehityksen ja ylläpidon

- Eri mainosmuotojen ja mainospaikkojen muutokset

-  Mittauksen ja raportoinnin mainonnan tuloksista

Jätä Instagram -mainonta meidän huoleksemme

Vahvistamme yrityksesi ja asiakkaidesi yhteenkuuluvuutta, sitoutamme seuraajasi ja avullamme tavoitat tavoitteidesi mukaiset kohderyhmät . Saat lisää seuraajia kanavallesi, lisää tunnettuutta sekä kävijöitä verkkosivuillesi tai verkkokauppaasi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous