Google Adwords - hakusanamainonta

Google AdWords hakusanamainonta on maailman suosituimman hakukoneen tuloksissa tehtävää mainontaa. Mainokset näkyvät, kun ihmiset hakevat tietoa esim. palveluista tai tuotteista Googlen hakukoneelta. Voit varmistaa näkyvyytesi hakutulosten joukossa ennalta määrätyillä hakusanoilla, haluamallasi maantieteellisellä alueella ja valitulla kielellä.  Mainonnan  tulokset ovat helposti seurattavissa ja kustannukset ovat ennalta tiedossa.

Tavoitteena kasvattaa myyntiäsi ja hankkia uusia asiakkaita?

hakusanamainonta

Usein potentiaalinen asiakas hakee Googlesta suoraan ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä, kuten yrityksen yhteystietoja ja sijaintia, aukioloaikoja tai tietoa tuotteista ja palveluista. Toimivalla hakusanamainonnalla tavoitat juuri ne ihmiset, jotka ovat juuri sillä hetkellä hakemassa palveluita tai tuotteita, joita myyt. Hakusanamainonnalla vastaatkin suoraan asiakkaan sen hetkiseen tarpeeseen.

Haluatko saada tuotteesi tai palvelusi näkymään Suomen ehdottomasti suosituimman hakukoneen, Googlen, kärkisijoilla? Hienoa, me autamme - Pyydä tarjous!
Olemme Googlen virallinen partneri.


Pystymme suunnittelemaan mainontasi erittäin tarkasti, esimerkiksi maantieteellisesti tai muiden haluttujen kriteerien mukaan. Meillä mainoskampanajat tehdään aina asiakkaan näkökulma ja liiketoiminnalliset tavoitteet huomioon ottaen. Toimitamme sinulle aina selkeät raportit, joiden avulla tiedät miten hyvin mainontasi tehoaa ja tavoittaa kävijöitä.

Miten hakusanamainota toimii?

Suunnittelu liiketoimintasi lähtökohdista

Tutustumme toimialaanne ja liiketoimintaanne sekä määrittelemme hakusanamainonnan tavoitteet kanssasi.

Mainonnan suunnittelu kokemuksella

Luomme kampanjan, joka kohdistetaan tarkasti halutuille kohderyhmillesi esimerkiksi maantieteellisen sijainnin, iän tai sukupuolen mukaan. 
Valitsemme liiketoimintasi kannalta tuottavimmat hakusanat ja luomme niille mainosryhmät, joista jokaiselle tehdään mainokset tarkasti, haettavan tuotteen tai palvelun mukaan.

 

 

Mainokset tuova lisää asiakkaita

Mainoksia näytetään Googlessa luonnollisten hakutulosten yläpuolella. 
Tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet ihmiset saapuvat kotisivuillesi mainoksia klikkaamalla.

Maksat vain silloin, kun asiakas klikkaa mainostasi!

 

Säännöllinen raportointi ja mainosten optimointi

Raportoimme kampanjan tuloksista kuukausittain sekä optimoimme mainoksia, saavuttaaksemme parhaan mahdollisen tuloksen.

Myös mainosten saamilla laatupisteillä on väliä, sillä mainoksen sijoitus ei määräydy ainoastaan rahan perusteella. Huutokauppaperiaatteella toimivien mainospaikkojen kärkeen ei pääse pelkästään suurinta summaa tarjoamalla, vaan oman kampanjan ja mainoksen on myös oltava parempi kuin muilla. Siinäkin me voimme auttaa, sillä panostamme mainosten laatuun erittäin paljon.

Kun kampanjan rakenne ja mainoksen sisältö on kunnossa, kärkipaikka on mahdollista saavuttaa kilpailijoiden mainoksia edullisemmin. Rakenteellisesti oikein luotu kampanja kerää korkeat laatupisteet ja on siitä syystä kustannustehokkaampi, kuin huono vastaava mainos, jonka saama näkyvyys muodostuukin kalliimmaksi.

Mainoslaajennukset tuovat mainokseesi lisäsisältöä

Mainoslaajennukset mahdollistavat informatiivisempien mainosten luomisen. Tällä tavoin mainos erottuu selvästi paremmin ja kertoo enemmän tuotteestasi tai palvelustasi. Samalla laajennukset kasvattavat mainoksessa esitettävää sisältöä lisäämällä siihen esimerkiksi sivustolinkkilaajennuksia, hintalaajennuksia, puhelulaajennuksia ja huomiotekstilaajennuksia.

Hakusanamainontaa tehdessämme valitsemme mainokseesi parhaiten sopivan laajennuskokonaisuuden useista tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Jätä hakusanamainonta meidän huoleksemme

Vaikka hakusanamainonta saattaa kuulostaa haastavalta, se ei sitä ole — varsinkaan jos valitset asiantuntevan kumppanin tekemään sen puolestasi. Meillä mainonta toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Samalla voit luottaa siihen, että teemme ensiluokkaista mainontaa aina viimeisimpien käytäntöjen ja uusimpien mainoslaajennusten mukaisesti. Hakusanamainonnasta vastaavat ammattilaisemme ovat suorittaneet Googlen sertifikaatit, varmistaaksemme parhaan mahdollisen osaamisen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous