Facebook-mainonta

Facebook on  kohdennettavuuden osalta tämän päivän parhaimpia ja kustannustehokkaimpia mainonnan kanavia. Facebookia käyttää päivittäin jopa 2 miljoonaa suomalaista. Aktiivisista käyttäjistä jopa 80 % palaa palveluun päivittäin ja keskimäärin käyttäjät tarkistavat Facebookia useita kertoja päivässä.
Yli 85 % käytöstä tapahtuu älypuhelimilla.

 

Kohderyhmäsi on jo sosiaalisessa mediassa

facebook-mainonta

Tavoitat lisää asiakkaita Facebook-mainonnan avulla tarkasti kohdennettuna, joko kampanjaluontoisesti tai jatkuvana palveluna. 

Facebook-mainonta sopii parhaiten kuluttajaliiketoiminnassa toimiville yrityksille, verkkokaupoille ja järjestöille.
Monet b-to-b yritykset käyttävät FB-mainontaa esimerkiksi rekrytoinnissa. 

Mainonta Facebookissa on tällä hetkellä ainoa tapa tavoittaa tarpeeksi suuri määrä kohderyhmästäsi tai asiakkaistasi Facebookissa, näkyvyyden takaamiseksi ei riitä pelkkä postaaminen tai sisällön tuottaminen yrityksen Facebook-sivuille.

Facebookin omistama kuvapalvelu Instagram tarjoaa yrityksille kanavan tehdä visuaalista verkkoviestintää. Instagram tavoittaa päivittäin noin 15% suomalaisista, mikä tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Lue lisää Instagram -mainonnasta täältä.

 

Mitä Facebook -mainontamme sisältää:

-  Teemme mainonnallesi juuri toimivat kohderyhmien määritykset

-  Luomme Facebook mainostilin (jos olemassa olevaa mainostiliä ei ole)

-  Facebook-kampanjoiden ja mainosviestin tekeminen

-  Kampanjoiden jatkuvan kehityksen ja ylläpidon

- Eri mainosmuotojen ja mainospaikkojen muutokset

-  Mittauksen ja raportoinnin mainonnan tuloksista

 

Jätä Facebook -mainonta meidän huoleksemme

Mainostaminen Facebookissa saattaa  viedä paljon aikaa ja rahaa tuottamatta riittäviä tuloksia. Kannattaa siis valita asiantunteva kumppani tekemään se puolestasi. Meillä mainonta toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Samalla voit luottaa siihen, että teemme ensiluokkaista mainontaa aina viimeisimpien käytäntöjen mukaisesti. 

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous