Mainonta

Maailman digitalisoituessa myös mainonta ja markkinointi on kokenut suuria mullistuksia. Oikean mainoskanavan löytäminen voi olla työlästä ja tuottaa suuria kustannuksia. Löydämme liiketoimintaanne sopivat kanavat tavoittaaksenne asiakkaanne ja potentiaaliset uudet asiakkaat helposti ja kustannustehokkaasti.

Mainonnan strategia, sunnittelu ja toteutus

Kehitämme yrityksenne markkinointisuunnitelmaa, suunnittelemme kampanjoita, teemme graafista suunnittelua ja toteutamme yksittäisiä mainoksia. Laajemmat kokonaisuudet tai yksittäiset kampanjat ovat kaikki mahdollisia. Mikäli tarvitsette erikoisosaamistavalikoimastamme löytyy varmasti apu kaikkiin tarpeisiin.

Perinteiset mainoskanavat

Toteutamme mainontaa perinteisissä mainoskanavissa kuten esimerkiksi printti, tv ja radio. Kauttamme saat myös mainosmateriaalit mm. ständeihin, flyerit, kilpailulomakkeet, käyntikortit yms. Meiltä onnistuu myös laajemmat videotuotannot.

Digimainonta

Digitalisaation myötä usempien yritysten on kehitettävä mainontaansa myös digitaalisissa kanavissa, pärjätäkseen kovassa kilpailussa. Sopivan kanavan löytäminen ei ole aina kuitenkaan yksinkertaista ja väärän kanavan valinta voi johtaa kuluihin, joista ei synny tuottoa. Löydämme liiketoimintaanne sopivat digitaaliset kanavat ja tavoitamme asiakasryhmänne ja saamme potentialliset asiakkaat löytämään tuotteenne ja palvelunne. Tarvittaessa suunnitelemme ja toteutamme kampanjat puolestanne, jolloin voitte itse keskittyä ydinliiketoimintaanne.  Digimainonnassa tulokset ovat aina mitattavissa!

Yleiset digmainoskanavat, joissa toteutamme mainontaa:
(lue lisää klikkaamalla logoja)

Kysy lisää tai pyydä tarjous